May 19, 2010

Cuti Cuti Di Pulau Kapas...

yeay!! akhirnya.. kali ni pergi bercuti kat pulau kapas pulak.. haha.. hari tu pulau pangkor.. kali ni aku pergi dgn mama, apak, uncle syed & family, pakcik malek & family.. hehe.. ramai gila.. kecoh.. kecoh.. kitorang tinggal kat chalet sedara mama.. hehe..

 Mak Cik Gemok Beach Resort

best stay kat sini.. pendek cerita, petang tu, golongan2 dewasa pergi mencandat sotong.. waaaa!! aku tak pergi.. sebab aku ada migrain.. adehs! kang tak pasal2 je.. uhuhu.. tapi aku dgr cerita ramai yg mabuk teruk.. wahaha.. dua org je yg selamat.. ekeke..

 antara yg mabuk laut

sotong yg diorang dapat byk jugak la.. memang puas makan beb! wahahaha.. masak sambal sotong and sup sotong.. ekekeke..

 sebahagian sotong baru lepas goreng nak buat sambal

pendek cerita, percutian kali ni memang best la.. hehe.. aktiviti aku?? lepak2 je.. sambil online FB.. wakakaka... dan juga makan.. makan.. makan.. hehe..

anak pakcik malek.. sgt tembam.. hehe..

8 comments:

sasha* said...

wah sonoknya pg vacation :)

Farah-Izzaty said...

**sasha*

sha... puas i cari u.. mana u hilang?? blog mana??

helena's said...

dah lama teringin nak pegi pulau kapas nih :P

Linc Reshk said...

hmmm..gua tak pernah pun sampai ke sini... camna keadaan lepas balik bercuti?

rie said...

sempoi je name resort tuu
makcik gemok ke yg punye?
hehehe

byknye sotong
leh la msk ns gureng sutun
hehehehe

Farah-Izzaty said...

**helena

apa lagi? dah kasi review ni.. hehe.. pergi.. pergi.. pergi.. [dah macam iklan digi pulak]


**Linc Reshk

yeke? kena pergi la.. memang best...!! terbaik!! hehe.. hilang stress.. =D


**rie

hehe.. sempoi kan? aah.. makcik gemok yg punya.. dia ada kedai keropok lekor jugak.. hehe..

memang banyakkkk.... puas kitorang ni makan.. nyamnyam..

kain_sari said...

hai...
sonokyer dpat g jln2..
nak ikut..
hehehe..;p

Farah-Izzaty said...

**kain_sari

jom! jom! nak pergi medan pulak ni.. hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails